Followers

Monday, January 17, 2011

Start the journey on 20 Jan 2011..Soldier Coming Home....

Assalamualaikum sume sahabat Blogger....

N3 aku kali ni x de mende ape pun just nk melayan perasaan yg bercampur baur ni je.....
Happy pun ade sedih pun ade... Sejak 9bulan lalu aku dah stay kt bumi Anbia..
bertugas di misi pengaman di bawah panji2 PBB  United Nation
Interim Force In Lebanon (UNIFIL)...

kini tinggal x bape hri je lagi aku nk balik byk pengalaman aku kt cini.......


ni ade lah sebahgian dari geng2 aku yg stay sesame kt cini.........
perghhhh.pic macam Mission To Mars dah aku tengok..hasil dri Editing mmber yg baru
belajar menjahanamkn pic kt photoshop...

antare yg terlibat same dlm pic ni adelah..MAPIAU/PERMATA IBU/ANKPHG/COMPUTER..
sahabat blogger aku dan sifu2 blogger aku...
dan pic ni lak...jeng...jeng...jeng.... ni lah geng2 TUDM yg terlibat dalam misi UNIFIL nih.......
sume sekali seramai 30org dari 440org yg ikut serta misi nih....

dan bg menambahkan lg mood nk balik nih....korang leh la dgrkn lagu ni enjoy sesame nk
nyanyi skli pun x pe....


ok lah sume sahabat......

p/s

Maaf aku still gune N3 yg same kali ni...
just nk remindkn aje...
hri ni bermulalah perjalanan aku balik MALASIA....
buat sume sahabat Blogger doakan agar selamat perjalanan kami untuk pulang ke tanah air..
Ribuan terima kasih atas doa2 kalian semua....
Assalamualaikum....

11 comments:

bukan photographer said...

knp pic yang pertama tu semua kepala besar bagak??

@mel said...

pic tu sekadar guarauan je..hasil kerje tgn mmber bru blajar photoshop...

Anonymous said...

uikkk.. apasal dah jadik mcm alien...

-papairfan-

mie said...

pic 1st stylo..
eheheee

MAPPIAU said...

hahaha gamba pale beso tuh tak boleh blah hahahaha, seronoknyer nak balik dah :))

-mamairfan-

anakibu said...

pasal kau jadikan aku alien...aku tag kau contest utk baby baru kao....

klik sini maner tau hang ader rezki,,,,hahahahahha

http://permataibu407.blogspot.com/2011/01/baby-muka-blur-contest.html

bact said...

dah nk balik dah..
selamat bro..
:)

@mel said...

gurau2 gak...
yg penting doa kengkawan agar kami sume selamat balik smpai msia dah la yer...dpt jumpe org tersayang huhuhuhu.....

mohd zhafri said...

seronok jika ada peluang utk berbakti seperti ni...

bukan photographer said...

haha..ingat topi tu terlebih besar..kerja kedaigambar rupenye

@mel said...

alhamdulillah syukur..
dah selamat smpai sume nye...
ni baru la rilex skitnk boleh on9...
4 all thanks to komen...
salam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...