Followers

Sunday, July 3, 2011

AKU PECINTA KEAMANAN (mencari keAmanan & keDamaian bukan di jalanan)

as'salam suma pengunjung ituakuamel..

maap atas entry kali nih..
just aku cuma nk maklumkan ni je..

1st aku bukannya penyokong UMNO @ BN..
2dd aku juga bukan penyokong PR..

tapi yg aku tau aku cintakan keamanan..


kalu korang sama gak mcm aku..
meh la kita ramai2 upkan suara kita ni kat blog msing bg mnunjukkan kita suma PECINTA KEAMANAN.....

4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Nadh chenta keamanan jugak.. weee~~

Daria said...

saya pecinta keamanan jugak....

Anonymous said...

I'm not even using WLAN, simply 3G.

Feel free to surf to my webpage ... healthy meals for weight loss

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...