Followers

Tuesday, February 1, 2011

PENGUMUMAN...Aku Blogger Utagha..

Assalamualaikum suma....

cita aku kali ni x dak papa pun..
cuma aku nk joint satu kempen dr sahabat blog aku ni ja..

Bukan apa saja ja nk memeriahkan lg suasana blog nih..

N3 aku kali ni agak kenegerian skit sbab kali ni aku joint kempen ni..
hampa suma bleh klik kt kt link sahabat aku ni..
KLIK SINI

sunggohpon aku kija kt kolompo tp ati aku tetap kt kg halaman aku Kedah DarulPeace
Mai aku nk cita skit pasai asal usul aku..

1.  Arwah Mak aku asai Pendang..
2.  Pak Aku asai Sik..
3.  Aku di lahirkan di Kg Bukit Morai, Padang Pusing, Pendang Kedah..
4.  Besaq kt Wira Damai, Gombak Selangor sampai umoq 10thn..
5.  Pas tu pindah balik mai Kedah dok kt Jeniang, Pindah lg dok Tmn Sg Lalang Bedong Kedah..
6.  Sekolah last aku kt SMK Bedong Kedah smpai Form5..
7.  di pendekkan lg cita.. aku masuk kija ngn TUDM bertugas kt Labuan dr thn 2002 smpai 2008..
Pindah balik K.L kija kt K.L sat smpi ujung thn 2009 aku kena p Misi PBB kat Lubnan..
lani aku baru ja blik mai M'sia ari tu 20/1/2011.. ada masuk tebisyen kt dlm berita TB1..


hmmmmm...

disebabkan aku memang berdarah UTAGHA jadi aku minat sgt ngn kempen dari sahabat aku wat ni..
nk kumpoikan suma blogger2 Utagha bagi rapat..
kot2 lpas ni ada gathering bleh lah kita sling berkenalan..

Tp kalu nk cari jodoh skali boleh dak??
Cik GkSb tulong Jawab Sat..

LOGO KEMPEN CIK GkSB
kami blogger UTAGHA..
Last skli dr aku mai la pakat ramai2 kita joint kempen ni..
Syarat2,Petua,Pengeras suma ada kt link yg aku bg kt atas tu...

Assalamualaikum..

12 comments:

IMANSHAH said...

tu dia sampai LUBNAN nun

@mel said...

kija nk wat cammana...
tggungjawab sesama insan..
sambil2 cari pengalaman idop..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ahahaha...... boleh ja kalau nak cari jodoh...

GKSB pon single lagi ni ahahaha

Makaseh join

=P

nub said...

anak kedah terbaekk!!!

@mel said...

GksP:

huhuhuhu...
@mel anak dua dah...
calon ke2 ja x dak lg..

Nub:

Thank u komen..
jemput Joint skali..
bg ramai skit..
baru siok..

meaw said...

hai geng utaqha :)

@mel said...

meaw thanks...

anith chan said...

tudiaaa.. hai geng blogger utara :)

@mel said...

anith chan thanks..

LaDy_aFieFa said...

saya datang nih! hehe

Manja (let it be my sweet name) said...

Manja <<<< penang mali maa
selamat berkenalan

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

salam, singgah dan follow dr KAMI BLOGGER UTAGHA

Penang Mari!

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...