Followers

Sunday, February 6, 2011

Suratan @ Kebetulan

Assalamualaikum suma sahabat blogger....

Sure korang suma tau psal tragidi WTC 9/11 kan..
 meh aku cuba remindkan blik...
dan Korang juga sure penah dengar cakp2 @ terbaca tentang kejadian tersebut mcm ada yg x kena ja kan..
mcm terancang ja kan...

kat cini aku cuba nk relatekan lagi cita tu...

1st buka korang nya Microsoft Word Programme tu..
taipkan Q33NY font brp pn x kesah..

untuk pengetahuan korang Q33NY tu adalah no pesawt yg langgar WTC tuh..

2nd korang bold kan word td..
3rd korang g kat change font style tu.. select style WINGDINGS..
last korang leh tgk apa result dia kan....
agak2 korang korang paham tak ngn apa maksud gambar tu....
.
.
.
.
.
.
V
hermmmm....
dari tu jom kita pikir sama2 adakah ni satu Suratan @ Kebetulan...
pada aku ni la dalang di sebalik suma kejadian tu...

Assalamualaikum..

6 comments:

ab@h_Izz said...

..kebetulan yang telah disuratkan..hi..hi :}

- kita hanya merancang....
- yg 9/11 ntah sapa yg rancang..baru tau ni, thanks share...terfikir gak begitu...

@mel said...

salam abah izz..

thank kt abah gak sudi wat lawatan rasmi kt blog saya ni.....

anakibu said...

uik.....aku tak leh bukak blog queen tue....

@mel said...

anak ibu link ni tgk

http://diaryofquin.blogspot.com

nub said...

uiyh.. nice sharing..

hihihi

@mel said...

salam...
10q Nub..
byk lg yg aku rasa elok nk sharing...
tgk la lg N3 lama2 tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...