Followers

Monday, February 21, 2011

Terlebih manis-Kurang Gula. Terlebih Masin-Kurang Garam. Terlebih Pandai-Kurang Ajar!!!

Asalamualaikum suma wat pembaca blog nih....

perghhhh gempak N3 aku kali nih..(gempak ke??) Poyo ade la kot....

ermmmm.,..camna aku nk mula ni ek. kang sound direct ada yg marah kt aku lak. mcm best la ape lah.tapi cengginilah aku cakap raftly je la...

actually aku ni still newbie g dlm blogging nih. tp ade something yg aku rase x best bile aku jenjalan kt blog otai2 yg pollower gila2 komen gila2 trafic lg la gila2..

kbnyakannya aku rasa mcm nk tjuk best. wat N3 totally nk kondem org. itu x betol ini x betol bagai2 lah..aku ni bukan la best sgt pon. men blog pon just nk cri kengkawan je..tp klu cenggini la care ermmm lg baik aku out je dr blogging ni...

aku x leh nk bygkan la klu 1blogger yg pollower bapaknye ramai,, pas tu wat N3 nk kondem org lain pas tu pollower lak komen bagai nk gila sokong N3 die. tp hakikatnya suma N3 statement dia tu x betol, lbih kpd fitnah camna la ek.. nak plak aku salah sorang pollower blog tuh..

naaahhhh x pasal2 tumpang dose kering skli...

ekceli apa yg aku tulis ni bukan sume blogger cenggituh just 2, 3 je yg aku jumpe.. kebanyakkannya sempoi2 byk ilmu yg aku jumpe dlm blogging ni..

assalamualaikum..

15 comments:

MIZZNISS said...

nak berblog biar berpada, kalau follower ramai, tp behaviour kurang elok, sgt xbest...

fRaMe+LenSeS said...

besa la tu papa.. takpa.. jgn la smpai papa nak Quit blogging plak.. kan papa jugak cakap.. nak berkwan kan.. so tu niat asal.. jadi teruskan ja.. ;) kes dosa kering tu.. rasa tak okeh, kita tarik diri dari sana.. thing arent so bad after all kan.. ;)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

yeah... semua tu bergantung pada niat kita..

ada sesetengah orang buat blog motifnya duit, duit, duit. Maka jadilah dia seorg yg gila traffic.

Dari entry dia kita dah tau dah macam mana. Tapi saya tak kata ini salah. Semua bergantung kpd seseorg itu juga.

Ada plak blogger yg jenis suka cari gaduh, provok sana sini pastu bangga sbb dia boleh buat org lain tacing dan emo.

Macam-macam ragam sebenarnya dunia blog ni.

Kadang2 sy letih, letih lihat telatah manusia yg macam2 ragam.

Tapi alhamdulillah saya berjaya mencari kawan yg ramai dan mengumpulkan mereka semua dlm 1 rumpun~group KBU.

Tetiba nak menangis plak huhu..

Terharu dapat kawan-kawan dari KBU yg sentiasa menceriakan hidup saya

=,)

AdiSuda said...

e2 dia..cheq bkn cm 2 kot no..cheq pown bdak2 ja..cm na nk jd cm 2..seb bek tak kna kat cheq..lega aihhh..ahaha

@mel said...

as'salam mizzniss..

thanks komen..

yup behave tu yg penting exceli..
klu org tu wat slah ke pape ke nk mnengur bukan cmtu care die...

hopefully geng KBU suma x terjebak dgn gejala x sihat ni...

@mel said...

as'salam nadh..

bab majok tu just provoke ja...
tp bab syubhah tu kena amik kira gak...

by the way thanks 4 comments..
(skeaping london gak mcm nadh ar)

@mel said...

as'salam cik GkSb..

ermmm pinjam comments tu nk wat N3 bleh..
tajuk N3 blogger touching walaupon x kna provoke...

dlm ati ada taman..

apa2 pon thanks ngn dia coz create KBU..
group yg pling happennig d alam maya wat msa ni..

& thanks 4 komen..

@mel said...

as'salam adi suda..

hopefully N3 nih dpt wat kita sama2 jga ati ngn prasaan org len..

jgn biarkan diri anda di selubungi misteri (versi misteri nasantara)

ghahahahahaha...
thanks for komen...

Daria said...

buat pe nk ckp pasal orang...hidup kite ni panjang lagi, takut satu hari nnt ape yg kite kate kat org, kene batang hidung sniri.....kan....

jgn la benti berblogging, saya masih pembaca setia walaupun jarang komen....

anakibu said...

salam bro.........

blog nie umpama diari kite...cumer yang beza nyer ia adalah E-DIARI...knp perlu sombong bila dah ramai pengikut...tak salah dan tak rugi kalu kita follow org atau berkunjung2 secara berhemah walaupun dah mencecah ribu-ribu follower.....

@mel said...

daria thanks 4 komen...

ye ke..kire cik daria cm silent reader blog nih la...

thanks anyway..

@mel said...

oit..Permataibu407..

ko cakapmcm mej azuddin la plak...
rindu kt dia ka...

huhuhuhuhu...

ROROI said...

aku br nak stat komen2 ni..hehe. mmg btoi la..kita yg br ni..kdg2 bila bca entri diorg..rasa cam kena pangkah. mmg la diorg x suka..tp kita yg br join ni mana nak tau sgt kn? yg paling terasa bab 1 follow u follow tu la..sbb aku pn buat! hehehe

shahjiehan said...

jom buat duit!! hahahha..

senarnya nak wish besday!! happy besday khai..

-shahjiehan-

@mel said...

as'salam..

thanks SJ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...