Followers

Monday, April 4, 2011

testing.testing..testing..

As'salam suma wat pengunjung ituakuamel...

dah lama ghasa x update N3...

semenjak 2 menjak ni sebuk skit wat onar kat luaq tu...bukan cari pasal ka apa ka...
tp sebab nk mengetest senapang baru ja... g outdoor men tembak2..
maklum masih g noobies pas tu pgg senapang mahal huru hara jd dia..
habis suma port aku explore nk cari brg baik...nk cari kepuasan..

jd ni lah hasilnya..yg aku rasa terbaik dr sentuhan noobies aku..
buat yg cinta seni photo yg otai2 tu sila2 lah bg tunjuk ajar sama nah...


ni lah antara photos yg aku rasa terbaik dlm sentuhan noobies aku...
hopefully suma2 yg pandai2 tu dpt bg komen & tunjuk ajar kat aku...

as'salam suma...

7 comments:

adwafarahin said...

shot terbaik tp gegar la plak

bact said...

pakai apa bro?
bokeh gmbar first tu macam goyang je.. set AF ka dak?

gmbaq len okay bro..
teruskn bergambaq

nora amila ghazali said...

waaaaaa nobies cam nora tau say wooowww ja.. tak pandai lagii.. suka yang first walaupun gegar.. hihihi

@mel said...

@adwafarahin..

ngee tgn goyang shot x pki tripod mcm tua la jd....

@mel said...

@bact..

pki D3100..
dah set dah ekceli tp tgn goyang bro..

@mel said...

@nora..

ngeeee....noobies la sgt nora tuh....

nadzli azlan said...

untuk gmbar yg first tu papa khai guna ISO brapa ? sbb nmpk gmbar tu seakan akan kurang ISO dia .

untuk gmbar no dua plak bnyk noise , mungking sebab sedikit bergegar .

and yg no tiga tu cntik , panning yg boleh dikatakan menjadi . menarik ;)

bokeh yg last tu pn menarik , cntik . ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...