Followers

Thursday, March 3, 2011

minggu yg sebuk bg aku....

assalamualaikum wat suma pengunjung ituaku@mel...

perggggghhhh...letih gila aku mggu nih...
maklumla baru ja msuk opis mggu stelah lbih kurang 1thn dok berfoya-foya mkn angin kt Lubnan...
ya ka aku berpoya2...

errrr....x kot...

ermmmm.... ekceli aku just nk mintak maaf la kt suma yg singgah kt blog aku nih..
sbb mgkin di sbbkan kesibukkan aku mggu ni aku x dpt nk balas singgah engkorang..

and wat suma mmbers KBU. aku (a.k.a papa khai) mintak maap bebanyak ngan ampa
pasai wat ampa rindu ngn papa khai..buktinya ni ampa rindu kt papa khai...
akhir sekali...

aku memang sebuk sgt2 mggu ni..smpi nk plunch pon x sempat. apatah lg nk BW @ memFB..
insyaAllah klu ada kesempatan nnti aku akan balas singgah engkorang suma kt blog aku nih...

assalamualaikum....

11 comments:

adwafarahin said...

samalah kite
busy sgt2!

Bdk Kck said...

alala papa khai.. kesiannya bunyi.. xpe2.. nnty dah ada masa marilah beramah mesra dgn kmi semua naaa.. =)

@mel said...

yalah...

mmg bz sgt mggu ni...
blik umah ja kompom padam mandi solat pas tu tido...

misznanarizal said...

aina pon busy gak papa khai...balik kelastgh hari..petang lathan rumah sukan..malam pulak kuliah ganti..huhu

@mel said...

@budak kecik..

ya lah...
nnti klu x bz papa khai singgah lama sikit kt KBU...

tp x tau la bila plak yg x bz nya...
huhuhuhuhuhu...

tuuunnngggguuuu (versi melodi)

@mel said...

@ aina..

papa khai sebuk sbb nk cover kija blik lpas 1thn p LUBNAN...

cuba la bygkan mcm mna nya kija nk kena coverup...

fRaMe+LenSeS said...

tapa papa khai.. da keja kan.. nak wat camna.. ;) kami tunggu papa khai pree la nak mai sembang2 balik. ;))

@mel said...

insyaAllah nadz..
klu ada free nnti kita sembang len...

nub said...

auww..auww..ceq pon rindu.. heheh

@mel said...

nub...
klu rindu pown jgn la auuw..auww lak..

euwww malu mak!!

MAPPIAU said...

uit.. bila nak mai umah aku..

-papairfan-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...