Followers

Tuesday, March 29, 2011

BERBLOGGING..BERIADAH..BERAMAL..

As'salam buat semua pengunjung ituaku@mel...

N3 kali nih maybe masih berkisar dgn kami blogger utagha (KBU) gak...tapi diharap suma pengunjung site ni tak boring ngn asyik2 cita KBU ja...

ekceli kali ni nya N3 lbih universal skit.. maybe bleh di panjangkan lg kpd blogger2 kt luar sana...

first thing nk sentuh kt sini seperti yg kita sedia maklum..terdapat byk sbb kenapa kita berblogging..

*ada yg berblogging disebabkan nk $..
*ada yg berblogging nk jd fofuler.
*ada yg berblogging coz nk cari kawan..
*ada yg berblogging sbb hobi
*& mcm2 lg sbb dan alasa kita berblogging..

tp kt sini aku just nk cita ttg TAJUK kat atas tu...BERBLOGGING..BERIADAH..& BERAMAL..

hopefully kat sini aku bleh mengajak @ menggerakkan sikit rasa kekitaan suma blogger2 kat luar sana agar bleh mnjadikan KBU ni sbg contoh satu kelab yg aktiv wat masa ni dgn menggunakan trade mark tajuk N3 aku kali nih..

meh jemput rmai2 kita tgk apa yg mmbanggakan sgt ttg KBU nih...
______________________________________________________________________________

26 Mac 2011.. KBU yg kini terdiri lbih dr 400 ahli telah menganjurkan GATHERING yg bertempat di tanjung asam teluk kumbar pulau pinang..di mana majlis tersebut telah di hadiri oleh blogger2 dari Perak, Pulau Pinang, Kedah,Perlis & wakil dr Terangganu..

klik gambar untuk paparan lebih besar
pic di atas adalah sebahagian blogger2 di kawasan utara yg hadir ke GHATERING tersebut.
antara acara yg diadakan masa Gath tersebut selain dari konvoi2, makan2 beramah mesra, balik2..
majlis juga turut meraikan anak2 yatim.

klik gambar untuk paparan lebih jelas
pic berikut adalah sebahgian dr sumbangan daripada ahli KBU kepada anak2 yatim tersebut..
semangat untuk tidak melupakan mereka yg dalam sentiasa marak dlm hati semua ahli KBU..
klik gambar untuk paparan lebih jelas

klik gambar untuk paparan lebih jelas
sekian untuk paparan kali nih...
moga2 Allah SWT menerima setiap amalan yg kita warga KBU telah laksanakan..

As'salam suma...






3 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

matlamat berjaya dicapai

~eZmALiZa~ said...

tahniah kepada warga KBU! program berjalan dgn baik walaupun cuaca kurang baik. :)

efa said...

yeah terbaik geng KBU matlamat telah tercapai dan berjaya tahniah moga2
berblogging,beriadah dan beramal itu ttp dihati KBU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...