Followers

Monday, May 2, 2011

ntahapahantah..(18sx)

as'salam suma wat pengunjung ituaku@mel..

bukan niat nak mengaibkan sesape untuk post kali nih.. tapi cuma nk melepaskan rasa konpius aku ja kali nih..suma2 nih di sebabkan aku rasa moral kat bebudak skang nih dah jauh terbabas dr landasan yg betol agaknya...

belum lg cita bab agama yg mana HALAL & HARAMNYA..ntah-ntah dah x da kot dlm idop segelintir bebudak nih...

zaman skang nih kalu nk di ikutkan teknologi tu yg ada nih ada baik & buruk dia..
tp tu teknologi..yg bebudak ni x pakai otak ikut bengong aku pon tak tau knapa...

kalu ye pon ade rasa gegila sket tp jgn la smpai bengong sgt...tak kan la taleh guna otak tu pikir baik & buruk...

kang kalu cakap atitude mcm hewan marah lak..tp hakikat ngn kebenaran dia jelas menunjukkan bebudak nih lebih dr hewan...

ermmmm...maleh dah nk cita bebanyak..ekceli mungkin ni salah satu photo dr beribu photo yg ade dlm MUKA BUKU..tapi yg aku sedihnya bebudak ni ME_LAYU..aku dah makin x paham dah apa yg nk jd skang nih..

kang ckp lebih kang nak melenting lak...tppppp.....
ermmmmmmm...ntah la...

aku blur kan muka bebudak ni atas dasar x mo aibkan they all..
cita byk pon x guna..makin lama nengok makin sakit ati ja...

8 comments:

Budak Kampung said...

aduii..apa nk jdi ngan depa smua ni..ish3

red saga said...

org cam tu pun ada ka kat malaysia ni....

Abah Halim dah folo..

fRaMe+LenSeS said...

eeeeuuu.. ahahahahhaa

hadiee said...

nak marah, rasa nak tergelak

nak sedih, rasa geram

nak maki, sesama umat

nak nasihat, tak kenal

nak buat apa pon serba tak kena. hanya boleh berdoa kepada Allah swt agar mereka ni diberi taufik dan hidayah. back tu quran and sunnah. amiin.

cik AngguR said...

apa yg cuba dak2 nie smpikn erk..adehh tak paham la cik AngguR

halila Ibrahim said...

No komen ... macam - macam daaa...

Solihin Zubir said...

loya plak tengok... urghhh..

Cik EpaL HiJau (^^,) said...

betoii. trpikiaq jugak apa motif depa wat lagu tuh. tak malu ka?? hishh. musykil musykil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...